• darkblurbg

Indeling menukaart

In het eerste deel staan vijf setmenu's, waarmee u kennis kunt maken met de verschillende aspecten van onze keuken. Deze menu's zijn erg geschikt om de Thaise keuken te leren kennen.

 

Bij groepen vanaf acht personen stellen we een gevarieerd 2-, 3-, of 4-gangen menu samen. Het is keukentechnisch niet mogelijk à la carte te bestellen met een groep vanaf 8 personen. Met het groepsmenu krijgt u een selectie van onze meest populaire en bijzondere gerechten. Deze kunnen vanzelfsprekend altijd worden aangepast aan uw wensen, zo kunt u kiezen voor een milde selectie of juist een wat pittigere. De verhouding vis en vlees kan tevens in overleg bepaald worden. Ook kunnen wij rekening houden met vegetariërs of andere specifieke wensen. Een groot voordeel van deze menu's is dat u een zeer divers aanbod van onze keuken op tafel geserveerd krijgt. De menu's zijn tevens voor onze kokkinnen de meest flexibele vorm, hiermee kunnen we de doorstroom bevorderen en de wachttijd beperken.

Kosten groepen

  • € 32,50 voor een selectie van voor- en hoofdgerechten.
  • € 38,50 voor een selectie van voor-, en hoofdgerechten met een soep als tussengerecht.
  • € 44,00 voor een selectie van voor-, en hoofdgerechten met een soep als tussengerecht en een nagerecht.

De Thai drinken bij de maaltijden gewoonlijk hun lokale bieren, Singha en Chang. Thais eten laat zich echter ook prima begeleiden door diverse wijnen. De mildere vleesgerechten door een rode, de vis- en wat pittigere gerechten door een droge witte wijn of door een halfzoete witte wijn. In ons restaurant bieden wij u een met zorg gesorteerde wijnkaart, waarmee u onze uiteenlopende gerechten kunt combineren.